Bröllop i vintrig skrud

Kika in på Allt om Bröllops hemsida för ett helt underbart stylat bröllopsreportage i vintrig skrud!

Detta ljuvliga reportage bjuder inte bara på magiska glimtar av kärlekslycka, även en enhörning är med på ett hörn (det kan ha varit min idé).

Som ur en vintersaga….Splash of spring flower crown tillsammans med en hårblomma som här används för att dölja capens vita band.

Till denna styling skapade jag små blommor som kan bäras i håret, på ett skärp eller på t ex capen som vi gjort här. Precis som alltid när jag skapar med konstblommor använder jag 100% återbrukade vintage blommor. Till dessa hårblommor har även vintage pärlhalsband och gammal handknypplad spets fått nytt liv.

Underbara islandsrusset Hátid fick en enhörningsgrimma som matchar Frosted Pearl Halo Crown som bärs av vår vackra vinterbrud. Brudgummen glittrar ikapp i Galaxy Ice Crystal Tiara.

För de av er som går i vintriga bröllopstankar och skulle vilja ha en krona skapad för just er, varmt välkomna att kontakta mig. Om ni istället skulle vilja hyra någon av dessa kronor eller någon annan går det alldeles utmärkt. Ni hittar tillgängliga brudkronor på min Facebooksida HALO Bridal by Viveka Gren

Besök Allt om Bröllops hemsida för att se mer av detta ljuvliga stylade bröllopsreportaget i vintrig skrud!

Skål älskling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *