Nyhet: Möhippor i kreativitetens tecken

Funderar ni på att ha ett kreativt inslag på er möhippa? Från och med maj 2019 finns möjlighet att skapa vackra hårsmycken i min studio i centrala Göteborg. Det går även att boka in mig för möhippor hos Hattbutik Westerblads i Malmö. Då tillkommer resekostnad till priset nedan.

Baspaket: Skapa magiska hårblommor, 2 timmar.

Varmt välkomna till en kreativ möhippa där ni får utforska er kreativitet i min ateljé ca 5 minuter med spårvagn från centrum. Under två timmar tillverkar vi var sin hårblomma och ni får möjlighet att prova fantastiska skapelser. En liten fotohörna kan ordnas i ateljén om ni vill ta selfies i kronor och headdresses som tagna ur sagor.

I priset ingår: vägledning och material för tillverkning av en hårblomma per deltagare, ett glas bubbel och tilltugg, samt en hårblomma tillverkad till bruden av Viveka Gren.

Öppet för upp till ca tio deltagare.

Pris: 450 kr/deltagare, minsta debitering 2000 kr.
Pris per extra timma: 500 kr
(Om ni t ex vill ha tre timmar istället för två blir kostnaden 450kr/deltagare plus 500 kr.)

Material att ta med hem för att fortsätta skapa egna hårsmycken kan köpas till fördelaktigt pris ur mitt eget förråd.

Exempel på en superfin skapelse ifrån en möhippa jag höll hos Hattbutik Westerblads in Malmö, mars 2019. Foto från instagram @miss_lielie

Varmt välkomna till denna eller andra möhippor – endast fantasin sätter stopp för vad vi kan hitta på ihop för att göra dagen riktigt minnesvärd!

Fotograf Alina Lea Vailt/Art of You Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *