Pop up butik och showroom hos Angela Sheila, Gamla stan 14-16 juni

Varmt välkomna till butik Angela Sheila där jag i helgen håller hus med pop up butik och showroom som jag delar med HALO by Viveka Gren, en fantastisk designer av bärbar konst som sedan hon startade designa för 11 (!) månader sedan redan hunnit arbetat med artister som Promoe, Louise Lémon och Eleine.  

Vernissage hålls kl 16-20 fredagen den 14 juni. Övriga tider är:
Fredag 14 juni kl 10-20
Lördag 15 juni kl 10-21
Söndag 16 juni kl 10-18 

Welcome to explore the beauty of our FireBirdFusion kimono robes and wearable art by HALO by Viveka Gren this weekend.

Med mig har jag större delen av min nya kollektion av handsydda kimonos skapade av fantastiska indiska vintagetyger. Välkomna att hitta er favorit bland regnbågens alla färger – få plagg får en att känna sig så vacker och glädjefylld som dessa!  Jag har sytt upp denna kollektion i storlekar från Extra small till 2XL, men jag tar självklart emot beställningar om det är någon storlek eller färg som ni önskar men som ej finns inne för tillfället.

A true piece of wearable art – this stunning dark red FireBirdFision kimono robe has the most beautiful embroidery with shimmering sequins and glass beads.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *